taal vertalen
Vertalen.nu De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands Engels Frans Spaans Duits en meer.
Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen. Deel je kennis en help elkaar met alle vragen over taal op de Vraagbaak.
Vertaalmachine.nu Vertalen vanuit Nederlands Engels of andere taal.
Gebruik vertaalmachines nooit voor het vertalen van officiële teksten. Maak in dat geval gebruik van een professioneel vertaler of vertaalbureau. Website vertalen met een vertaalmachine. Voer de URL van de website in. Van Kies een taal. Naar Kies een taal. Voer de URL van de website in. Van en naar Selecteer van en naar taal. Chinees Vereenvoudigd naar Engels. Chinees Vereenvoudigd naar Chinees Traditioneel. Chinees Traditioneel naar Engels. Chinees Traditioneel naar Chinees Vereenvoudigd. Engels naar Chinees Vereenvoudigd.
vertalen in / naar / uit / van Genootschap Onze Taal.
Vertalen in / naar / uit. Vertaal je iets in het Nederlands of naar het Nederlands? Zowel vertalen in het Nederlands als vertalen naar het Nederlands is mogelijk. Het werkwoord vertalen kan met verschillende voorzetsels worden gecombineerd. Als alleen de brontaal bijvoorbeeld het Frans wordt genoemd is uit het standaardvoorzetsel Ze vertaalde de tekst uit het Frans. Als alleen de doeltaal hier het Nederlands genoemd wordt is in het gebruikelijkst Ze vertaalde de tekst in het Nederlands. Ook naar is mogelijk Ze vertaalde de tekst naar het Nederlands. Als beide talen worden genoemd is het ofwel uit en in ofwel van en naar. De tekst is uit het Engels in het Nederlands vertaald.
Online IJslands Nederlands vertaler.
IJslands Nederlands vertaler de meest geavanceerde online vertaler tussen het Nederlands en elke taal die zowel online als offline.
Websites over taal en vertalen Vertaalbureau The Language Lab.
Taalsites Over taal en vertalen. Over taal en vertalen. De moeder van alle taalsites. De opvolger van het vroegere Web of online dictionaries. Een tot nederigheid stemmend aanbod aan online raadpleegbare vertaalwoordenboeken begrippenlijsten vakwoordenboeken grammaticas naslagwerken taalspellen online translators etc. Dit is nou een van die sites die internet de moeite waard maken. Languages of the world. Een uiterst informatieve site over de herkomst en verspreiding van talen over de wereld. Gegevens over meer dan 6000 talen en dialecten. Wist u bijvoorbeeld dat het Nederlands de 48e taal ter wereld is naar aantal moedertaalsprekers gemeten?
HelpTips voor het vertalen van een artikel vanaf een andere Wikipedia Wikipedia.
14.3 Vertalen van termen in gebruik bij de EU. Wikipedia bestaat in meer dan 200 talen. Op www.wikipedia.org staat een overzicht. Bij het schrijven van een artikel wordt in één taal geschreven. In elke taal kan een nieuw artikel worden geschreven maar het is ook mogelijk om een bestaand artikel te vertalen. Dit is toegestaan omdat op Wikipedia teksten onder een vrije licentie worden gepubliceerd CC-BY-SA 3.0. Iedereen mag de teksten hergebruiken op voorwaarde dat de bron vermeld wordt en dat het nieuwe werk ook onder dezelfde vrije licentie wordt gepubliceerd. Er zijn miljoenen artikelen die nog in honderden talen ontbreken. Alle hulp is welkom. Een artikel vertalen bewerken. Kies de taal van waaruit u wilt vertalen bijvoorbeeld Engels Duits of Frans.
VERTALEN WNT Woordenboek der Nederlandsche Taal.
Vorig artikel VERTAKT Volgend artikel VERTALER. Van taal of talen met ver V. Iem iets of zich verdedigen rechtvaardigen. Sinds lang veroud nog gewest. Hadde ick verstandt ende de weet ghehadt om mijn sake self te vertaelen ick en soude gheen Taelman daer toe ghebruyckt hebben COORNHERT 1 432 d c. Als den vvysen Empedocles op een tyt vvas comen Om eenen die beschuldicht vvas voor trecht te vertalen Soo heeft hy die Wet-houders slapende vernomen MOERMAN Cl. Werelt 57 b 1584.
etymologiebank.nl.
2003-2009 Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. in een andere taal overzetten. vertalen alleen in de betekenissen vertellen vermelden spreken over in Alse u die eerste bouc vertalde zoals het eerste boek aan u vertelde 1390-1410 MNW-R het woord doen zich uitdrukken in ghehulpich elken man die wijslijc hem vertalen can behulpzaam voor iedere man die zich verstandig kan uiten ca. 1410 MNW in rechte spreken verdedigen in hi hevet wael vertaelt met sconer rede sine moeder hij heeft zijn moeder met een mooi betoog goed verdedigd 1415-35 MNW-R vnnl.
Vertalingen Vertaalbureau / Talencentrum UvA Talen Vertalingen Taaltrainingen Taaldiensten.
UvA Talen beschikt over een uitgebreide pool van vertalers en redacteurs met ieder hun eigen specialisme. Wij werken alleen met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de taal waarnaar zij vertalen. Per opdracht bekijken we welke vertaler het meest geschikt is voor de betreffende tekst. Daarnaast beschikken we over gespecialiseerde redacteurs die zorg dragen voor terminologische consistentie en die waken over toon en stijl van de tekst. Als universitair vertaalbureau zijn we het aan onze stand verplicht te allen tijde de hoogste kwaliteit te garanderen. Als onderdeel van deze garantie bieden we een kosteloze nazorg in geval van vragen of opmerkingen na levering van een tekst.
Online Ests Nederlands vertaler.
Ests Nederlands vertaler de meest geavanceerde online vertaler tussen het Nederlands en elke taal die zowel online als offline.
WordPress thema vertalen WordPress Lounge.
Wouter Postma 14 oktober 2013. WordPress themes vertalen kan op meerdere manieren. We krijgen hier steeds vaker vragen over dus vandaar dit artikel. De simpele themas vaak gratis zijn gemakkelijk te vertalen door de broncode zelf aan te passen. De grotere themas vaak premium WordPress themes betaald hebben vaak speciale taalbestanden beschikbaar om de vertaling makkelijker te maken. WordPress in de juiste taal. Allereerst is het belangrijk om WordPress in de juiste taal te installeren óf de taal aan te passen wanneer deze niet goed geïnstalleerd is.
Vertalingen en taallessen Italiaans Taalbureau Scriptura.
Scriptura verzorgt taallessen Italiaans op alle niveaus en vertaalt teksten uit het Italiaans in het Nederlands en andersom. Heeft u een commerciële zakelijke of literaire tekst die vertaald moet worden bijvoorbeeld een website een brochure of zelfs een boek? Scriptura vertaalt ze graag. Wilt u Italiaans leren voor uw volgende vakantie gaat u in Italië wonen of doet uw bedrijf zaken met Italië? U kunt bij Scriptura terecht voor taalcursussen op maat afgestemd op uw behoeftes zowel in groepsverband als een-op-een.

Contacteer ons