vertalen spaans nederlands
Spaans-Nederlands woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Spaans / Spaans-Nederlands woordenboek. Spaans Nederlands woordenboek online. Welkom op het woordenboek Spaans Nederlands. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
spaans Vertaling Nederlands-Spaans.
Ook in de database. spaans rijst gerecht. Spaanse communistische partij. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook.
Castro: vertaling Spaans Nederlands.
Spaanse en Nederlandse zoekresultaten voor: castro. Spaans naar Nederlands: Meer gegevens. castro burcht, fort, kasteel, slot. castrar castreren, steriliseren, knippen. Uitgebreide vertaling voor castro Spaans in het Nederlands. Synoniemen voor castro.: Cross Translation: From To Via. burcht; fort; kasteel; slot.
Spaans vertaalbureau Ervaren Spaanse vertalers Garantie.
Spaans vertaalbureau met ruime ervaring. Voor het verzorgen van vertalingen van en naar het Spaans bent je bij ons Spaans vertaalbureau aan het juiste adres. Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld. Diverse organisaties helpen wij dagelijks met een nauwkeurige en aansprekende Spaanse vertaling. Een website vertalen vanuit of naar Spaans?
Vertalen Spaans to Nederlands Spaans Nederlands Online vertaler.
De huidige pagina wordt: Vertalen Spaans to Nederlands Spaans Nederlands Online vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Spaans vertalen online Nederlands Spaans vertaling. Spaans Nederlands vertaler Spaans Nederlands Vertaling Spaans Nederlands Woordenboek Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Beedigde vertaling Spaans Nederlands SPAANS vertaalbureau.
Commerciële, technische en gespecialiseerde vertalingen van documenten in en vanuit het Spaans, Catalaans en Nederlands: welke documenten kunnen wij voor u vertalen? Artikelen voor kranten en tijdschriften, blogs, websites, brochures, zakelijke correspondentie, productspecificaties en technische handleidingen. Medische en farmaceutische vertalingen van documenten in en vanuit het Spaans, Catalaans en Nederlands: welke documenten kunnen wij voor u vertalen?
Vertalen Nederlands to Spaans Nederlands Spaans Online vertaler.
De huidige pagina wordt: Vertalen Nederlands to Spaans Nederlands Spaans Online vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Spaans Nederlands vertalen online Spaans Nederlands vertaling. Nederlands Spaans vertaler Nederlands Spaans Vertaling Nederlands Spaans Woordenboek Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!

Contacteer ons