grieks vertalen
Grieks-Nederlands woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Grieks / Grieks-Nederlands woordenboek. Nederlands Noors Bokmål. Grieks Nederlands woordenboek online. Welkom op het woordenboek Grieks Nederlands. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Grieks Links.
Latijn en Grieks, maar ook Engelse, Franse en Duitse teksten. Engels, veel Griekse teksten vertaling. Tekst vertaling van de Odyssee en de eerste 4 boeken van de Ilias van Homerus. Dicta et Facta. Vertalingen van veel in de bovenbouw gelezen Griekse schrijvers.
Nederlands-Grieks vertalen.
U heeft naar het woord gezocht. aan het hoofd geplaatst. pros ta mbros. aanbesteding bij inschrijving. prsklisi ipovols prosforn. aanbetaling, ik betaal aan. tha, paroesiastik, thasi. aanbod van energie. Typ hier een ander Nederlands woord in. Copyright De Griekse Gids NL De Griekse Gids BE.
Grieks-Engels woordenboek vertaling bab.la.
expand_more Grieks Engels. Wist je dit al? Al onze woordenboeken zijn bidirectioneel, wat wil zeggen dat je woorden gelijktijdig in beide talen kan opzoeken. Grieks Engels Grieks Engels. Engels Grieks Engels Grieks. Engels Nederlands Engels Nederlands. Engels Arabisch Engels Arabisch.
De Bijbel vertalen uit het Hebreeuws en Grieks NWT.
De Bijbel is oorspronkelijk geschreven in het oude Hebreeuws, Aramees en Grieks. In deze tijd is hij geheel of gedeeltelijk verkrijgbaar in zon 2600 talen. De meeste mensen die de Bijbel willen lezen, kennen de oorspronkelijke talen niet. Daarom zijn ze aangewezen op een vertaling. Welke principes moeten worden gevolgd bij het vertalen van de Bijbel?
Grieks vertaalbureau Ervaren vertalers Gecertificeerd.
Ervaren Grieks vertaalbureau. Griekenland is met haar zonnige weer en prachtige stranden de ideale vakantiebestemming. Werk jij in de toerismebranche, en doe jij zaken in Griekenland, dan kan het zijn dat jij brochures, folders en eventuele webteksten moet vertalen vanuit het Grieks.
Vertalen van Nederlands naar Oudgrieks Taalkunde Wetenschapsforum.
Het prismawoordenboek voor Oudgrieks is trouwens ook goed, dat gebruikte ik zelf. Dat is inderdaad een bekend boek, maar vertaalt volgens mij enkel van het Grieks naar het Nederlands en Vyumae zoekt vertalingen van het Nederlands naar het Grieks. Geloof niet alles wat je leest. Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken! Terug naar boven. Geplaatst op 28 juli 2008 1503.: Oh, niet goed gelezen. Ik denk dat je dat moeilijk zal vinden, omdat het weinig gebruikelijk is om naar het Oudgrieks te vertalen.
NOVA: Grieks en Latijn vertalen nog van deze tijd? kijk je op npo.nl.
Grieks en Latijn vertalen nog van deze tijd? 8 jan 2010 2215.: VARA 8 min. Deel deze pagina. Werken bij NPO. Vraag en antwoord. Volg de NPO. Algemene voorwaarden Privacy NPO id Gebruiksvoorwaarden NPO Start Plus Gebruiksvoorwaarden Cookiebeleid. Grieks en Latijn vertalen nog van deze tijd?
Vertaling Grieks Nederlands Vertalers Grieks.
Wij bieden de beëdigde vertaling Grieks Nederlands van een tekstdocument, certificaat, website, homepage, webshop, cv of ontwerpcontract, evenals de vertaling van een folder, catalogus, arbeidsreferentie, getuigschrift, huwelijksakte, geboorteakte, rijbewijs, bewijs van goed gedrag, echtscheidingsvonnis, brief, persbericht, vaktekst of wetenschappelijke publicatie door native Griekse vertalers. Heeft u een technische vertaling Grieks Nederlands nodig? Onze vertalers gaan met uw handleiding, gebruiksaanwijzing, brochure of technische documentatie aan de slag en vertalen met kwaliteitsgarantie.
Griekse vertalers Griekse bedrijven NL en BE Griekse bedrijven De Griekse Gids.
Bron: Grieks Ambassade Den Haag. Tekst De Griekse Gids. De interactieve kaart. Griekse bedrijven NL en BE. Griekse artiesten Griekse artsen Griekse bedrijven Griekse boekhouders Griekse cafés en eetcafés Griekse cateraars Griekse dansgroepen Griekse groothandels producten Griekse kunsthandwerk Griekse scholen Griekse taallessen Griekse tandartsen Griekse traiteurs Griekse verenigingen Belgie Griekse verenigingen Nederland Griekse vertalers Griekse wijnhandels Griekse winkels Luchtvaartmaatschappijen Nederlandse verenigingen GR Verzekeringen.
Online Grieks Nederlands vertaling.
De huidige pagina wordt: Online Grieks Nederlands vertaling. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Grieks vertaler Woordenboek online Nederlands Grieks vertaling. Grieks Nederlands vertaler Grieks Nederlands Woordenboek Vertalen Grieks naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Nederlands Grieks vertalen TRANSLATOR.EU.
nederlands zweeds vertalen. engels nederlands vertalen. Over de taal. Hoe werkt dat. Aristoteles en Homerus taal en de taal van de Bijbel. Grieks is in aanvulling op de Chinese en Aramees, de taal van de langste literaire geschiedenis. De oorsprong gaat terug tot de 3e millennium voor Christus Ancient Greek of klassieke Grieks wordt gesproken en geschreven in de klassieke periode van Griekenland.

Contacteer ons