grieks vertalen
Online Nederlands Grieks vertaler.
In dit geval moet u contact opnemen met een betrouwbare vertaling bedrijf. Nederlands Sprekers 27.000.000 Landen Nederland Belgi Brussel Suriname Aruba Nederlandse Antillen Frankrijk Duitsland. Grieks Sprekers 13.000.000 Landen Griekenland Cyprus de Griekse diaspora Spanje. Het Nederlands is binnen de groep van Indo-Europese talen een West-Germaanse taal die wereldwijd door circa 23 miljoen mensen als moedertaal en/of cultuurtaal wordt gesproken. Nederlands wordt in Europa als officile taal erkend in Nederland en in Belgi en buiten Europa in Suriname en op de Nederlandse Antillen en Aruba. De huidige pagina wordt Online Nederlands Grieks vertaler.
Vertaalbureau Grieks Grieks vertalen.
Grieks vertalen van en naar alle talen. Grieks vertaalbureau Vertalingen.nl biedt de volgende Griekse vertalingen aan. Offerte aanvragen vertaalbureau Grieks.
Grieks vertaling Nederlands Engels.
Nederlands Engels vertaling van Grieks.
Vertaalbureau Snelvertaler voor uw vertaling Grieks.
De vertaaldienst van Snelvertaler staat bekend om haar snelle leveringen. Ook voor vertalingen van en naar Grieks.
grieks vertaling Nederlands Spaans.
Nederlands Spaans vertaling van grieks.
grieks vertaling Nederlands Duits.
Nederlands Duits vertaling van grieks.
Vertalen naar het Grieks VertaalExperts.
Maar ook andere combinaties zijn mogelijk. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wat kunnen wij vertalen naar het Grieks? Enkele voorbeelden van vertalingen naar het Grieks die wij verzorgen. Maar ook andere soorten tekst zijn mogelijk. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Moet de Griekse vertaling be√ędigd worden? Ook dat is mogelijk. U kunt dit aangeven bij uw offerteaanvraag of bestelling. Meer over het Grieks. Het Grieks is een taal met een geschiedenis die 3.500 jaar teruggaat. Al sinds de 9e eeuw voor Chr. wordt het Grieks geschreven m.b.v. een alfabet dat bestaat uit 24 letters.
Vertalen Nederlands Grieks online.
Online vertaling Nederlands Grieks. Online vertaler van Nederlands naar Grieks te vertalen van woorden zinnen en kleine teksten.
Vertalen van Grieks.
Zonder dat kun je de Griekse tekst niet lezen! strategie voor het vertalen van nog niet gelezen Griekse teksten. bestemd voor 5 en 6 gymnasium. ga alsvolgt te werk. lees de inleiding of het reeds vertaalde gedeelte goed door en laat deze goed tot je doordringen. Hierdoor weet je waarover en over wie het zal gaan! bij proefvertalingen onderstreep de gegeven woordjes! Doe je dit niet dan is de kans groot dat je er een aantal over het hoofd ziet! eerst de hele zin in het Grieks een keer doorlezen registreer daarbij voor jezelf.
Grieks Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen Grieks DE Grieks ES Grieks FR. NL Grieks e kerk EN Greek church. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staan 9 mogelijke resultaten voor Grieks. Ook in de database.
Vertalen Nederlands/Grieks-Grieks/Nederlands Wereldwijzer Reisforums.
Is dat ook zo? Kun jij me helpen? In het Grieks ik weet het niet den to ksero. ik heb nog proberen te vinden of Rustico in n andere taal iets betekend ofzo maar behalve Italiaanse restaurants kon ik niets vinden. Origineel gepost door Alexandra1988 In het Grieks ik weet het niet den to ksero.
Grieks vertaalbureau Ervaren vertalers Gecertificeerd.
Werk jij in de toerismebranche en doe jij zaken in Griekenland dan kan het zijn dat jij brochures folders en eventuele webteksten moet vertalen vanuit het Grieks. Daar kunnen wij je als Grieks vertaalbureau uitstekend mee helpen. Doe jij zaken buiten de toerismebranche dan kunnen wij ook voor jou wat betekenen. Of je nu een technische juridische medische of marketing vertaling nodig hebt in het Grieks onze native speakers staan voor je klaar. Wij werken uitsluitend met native speakers. Omdat zij met de taal zijn opgegroeid. Hun kennis van de taal en de cultuur zorgt ervoor dat zij rekening kunnen houden met je doelgroep.

Contacteer ons