vertalen italiaans nederlands tekst
Google Translate.
Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Google Translate voor bedrijven Translator Toolkit Website Translator. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een link naar een ander type bestand. Over Google Translate Community Mobiel.
Vertalen Italiaans Nederlands online.
Online vertaler voor korte teksten en zinnen van Italiaans naar Nederlands.
zin vertaling Nederlands Italiaans.
betekenis v portee v zin m significantie zn. frase v zin m volzin zinsnede zn. Deze zin niet vertalen! Non traduca questa frase! Dit is geen zin. Questa non è una frase. begeerte v zucht v lust verlangen wens zin m zn. Ik heb maar een wens. Io ho solamente un desiderio. Wat is je wens vroeg het witte konijntje. Qual è il tuo desiderio chiese il piccolo coniglio bianco.
Vertalen Italiaans Nederlands Van der Meer Taaldiensten.
Iedereen die het Italiaans en Nederlands goed beheerst en de kneepjes van het vertaalvak kent kan zelf een vertaling Italiaans Nederlands maken. Ben je daar minder bedreven in dan kun je bijvoorbeeld Google Translate gebruiken. De vertaling die je dan krijgt is meestal onbevredigend want je loopt al snel vast in een brij van onlogisch vertaalde woorden zinsdelen en zinnen. Wat het je in ieder geval wel oplevert is een glimlach op je gezicht.
Gratis online vertaling.
De meest populaire vertaalsoftware. Nu downloaden t Is gratis. Babylons gratis online vertaling. Bent u op zoek naar een online vertaler dan hebt u hier de beste gevonden.
cursus medische terminologie medische terminologie vertalen frans nederlands zinnen.
Tekst-naar-tekst vertalingen worden ondersteund tussen de volgende talen. Gratis vertalen in o.a. Nederlands Engels Duits Frans Spaans Italiaans en Portugees. Op DirectVertalen.nu kun je gratis vertalen van en naar onder andere Nederlands Engels Duits Frans Spaans Italiaans en Portugees. Dankzij DirectVertalen.nu heb je in no-time de juiste vertaling voor jouw tekst. Je bent hier op het goede adres! Vertel jouw vrienden dan over DirectVertalen.nu via Twitter Facebook of Google! Vertalen VERTAAL JOUW TEKST HIER! Mensen die bij ons vertalen gebruik een van de beste manieren van online vertalen die er is. We kunnen je helpen of je nu Duits Engels Frans of Spaans probeert te vertalen. We kunnen helpen vertalen in maar liefst 39 verschillende talen.
Vertaling van To-nederlands in het Italiaans.
De meest populaire vertaalsoftware. Nu downloaden t Is gratis. Naar Choose A Language. Geen vertaling voor to-nederlands gevonden. Vertaling van de ItaliaansE term To-nederlands is in geen enkel woordenboek beschikbaar.
Vertaalmachine.
Op deze pagina kun je de online vertaalmachine handig voor stukken tekst voor je huiswerk gebruiken. Keuze uit vele talen.
Vertalen Frans Gratis Online Vertalen.
Daarom is het gebruik van deze website gratis voor particulieren en bedrijven. Wil je dus snel zakelijke tekst vertalen naar het Frans of naar het Nederlands? Dan kan onze online vertaalmodule je daarbij goed ondersteunen. Momenteel is het gebruik van de vertaalmodule op deze website gratis en wij garanderen hierbij dat dit in de toekomst ook altijd zo zal blijven. Naast het vertalen van woorden of teksten van het Frans naar het Nederlands kun je op deze website ook eenvoudig woorden en zinnen vertalen naar andere door jouw gewenste talen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vertalen van woorden of teksten van het Nederlands naar het Engels.
Vertalen Duits Gratis Online Vertalen.
Op Vertalen Duits kun je gemakkelijk woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook is het mogelijk om teksten of woorden te vertalen van het Nederlands naar het Duits. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld binnenkort op reis gaat naar Duitsland. Ook kan Vertalen Duits erg handig zijn voor studenten die voor een langere periode in Duitsland verblijven. Met behulp van Vertalen Duits kan men simpel en snel woorden zinnen of zelfs hele teksten vertalen naar het Duits of andersom. Ben je dus even vergeten hoe je ook alweer dat ene woordje vertaald naar het Duits?
Vertaling Italiaans Nederlands Panorama Languages.
32 van hen zijn beëdigd door de rechtbank. Naast Italiaanse vertalingen voor zakelijke klanten onze kerncompetentie leveren wij ook beëdigde vertalingen voor privé-certificaten en documenten. Alle vertalingen in het Italiaans of vanuit het Italiaans worden door ons projectmanagement op basis van kwaliteitsrichtlijn ISO 17100 uitgevoerd. Vertaling Italiaans-Nederlands met kwaliteitsgarantie.
Italiaans Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen Italiaans DE Italiaans ES Italiaans FR. Bronnen interglot Wakefield genealogy pages. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staan 12 mogelijke resultaten voor Italiaans.

Contacteer ons