vertalen frans nederlands
Vertalen Frans Nederlands De Enige Echte Vertaalmachine.
Vertalen van Frans naar Nederlands is een website bedoeld voor mensen die regelmatig op vakantie gaan naar Frankrijk, of voor mensen die regelmatig voor zaken in Frankrijk zitten. Uiteraard kan Vertalen Frans Nederlands ook prima gebruikt worden door leerlingen op het middelbaar of voortgezet onderwijs.
Intouchable: vertaling Frans Nederlands.
onaantastbaar, onaanraakbaar, onraakbaar. Synoniemen voor intouchable.: inapprochable; inabordable; inaccessible; inattaquable; impeccable; imprenable; inaltérable; incorruptible; indestructible; invincible; invulnérable; irréprochable; indéboulonnable; inamovible; indéracinable; injoignable; intangible; impalpable; immatériel; paria; exclu; misérable; maudit; sacro-saint; sacré; tabou. Uitgebreide vertaling voor intouchable Frans in het Nederlands.
Marjan Boos Taaldiensten.
W ilt u een artikel, website, folder, etiket, boek, handleiding of ander bestand laten vertalen van het Frans naar het Nederlands of omgekeerd? Twijfelt u over het taalgebruik in een zelfgeschreven Nederlandse tekst? Sluit uw tekst wel goed aan bij uw doelgroep?
Marktplaats.nl Vertaalbureau Vertalingen Vertaler Vertalen FRANS-NEDERLANDS Vertalers, Tolken en Tekstschrijvers.
Vertaalbureau Vertalingen Vertaler Vertalen FRANS-NEDERLANDS. Beëdigde Vertalingen Frans-Nederlands Alle Vakgebieden. 634 x gezien sinds 11 jan. Gespecialiseerd in beëdigde vertalingen Frans-Nederlands Alle vakgebieden Beëdigd vertaler Frans-Nederlands Zeer voordelige tarieven Vertaalbureau FRANS-NEDERLANDS drs. M.K.Martin Duursma 0031 050 309 47 52 0031 06 36 08 34 87 vertaalbureaufrans-nl@ziggo.nl www.vertaalbureauvertalingenfrans-nederlands.weebly.com. Vertaalbureau FRANS-NL, Vertaler Frans-Nederlands, Vertalingen Frans naar NL, Vertaalwerk Frans-NL, Vertalingen Beëdigd FR-NL.
Frans-Nederlands woordenboek, Glosbe.
Frans Nederlands woordenboek online. Welkom op het woordenboek Frans Nederlands. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes. toe te voegen vertaling Recente wijzigingen.
Vertaalmachine.
Frans vertaalbureau Van Dale Vertalingen Van Dale.
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling Frans. Vertaalbureau Van Dale. Vertaling marketing en communicatieteksten. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Over Van Dale Vertalingen. Over Van Dale. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen.
Frans vertaalbureau Ervaren Franse vertalers Gecertificeerd.
Dat voor ons als vertaalbureau Frans onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2016 vertaalden wij meer dan 2.500 bestanden, van een klein contract tot een complete website, van en naar het Frans Onze Franse vertalers kunnen voor jou van en naar het Frans vertalen met een sublieme kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar hoogwaardige Franse vertalingen. Wist je dat wij bij onze oprichting in 2007, naast Duits en Engels, enkel een vertaalbureau Frans waren? En dat één van onze bedrijfsnamen Frans Perfect was? Pas toen de vraag naar overige talen toenam zijn wij Vertaalbureau Perfect geworden. Dé vertaalpartner voor alle talencombinaties. Nederlands Frans, Frans Nederlands, Engels Frans, Frans Engels, Duits Frans, en Frans Duits zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Franse vertalers dagelijks tegenkomen.
Vertalen Frans vacatures, werk Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Werkfinance Vacatures in Arnhem. Clusterleader Customer Service. Den Braven Oosterhout. Beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift, Frans of Duits is een pré; Je dient de visie van de organisatie door te vertalen binnen het.
Vertaling dierensoorten Frans-Nederlands Educatie en School: Buitenlands.
Vertaling winkels Nederlands-Engels-Frans Hieronder vindt u een alfabetisch gerangschikte lijst met namen van winkels in het Nederlands en de vertaling in het Eng. Red je in het Frans: een eerste gesprekje Enkele eenvoudige zinnen in het Frans. Een eerste gesprekje voeren in het Frans is eenvoudiger dan je denkt en deze paar.
Breiterminologie Frans Nederlands Wolhalla.
op dezelfde wijze. echantillon du point. laisser des m. steken laten wachten. in elkaar zetten. 2 afhalen, 1 breien, afgehaalde st. 1 afhalen, 1 breien, afgehaalde st. Copyright 2003-2015 Wolhalla. Website created and hosted by Catlike Coding. Breiterminologie Frans Nederlands.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.

Contacteer ons