vertalen zinnen
zinnen Franse vertaling Linguee woordenboek.
Informatie dat het gewasbeschermingsmiddel mag worden gebruikt wanneer bijen of andere niet-doelsoorten actief zijn of gewassen of onkruid in bloei staan, dan wel andere dergel ij k e zinnen o m b ijen te bescherme n o f zinnen m e t soortgelijke informatie betreffende de bescherming van bijen of andere niet-doelsoorten mogen op het etiket worden vermeld indien de toelating uitdrukkelijk het gebruik onder dergelijke omstandigheden toestaat.
Online Zweeds-Nederlands vertalen.
Het vertalen kan even duren, n keer klikken a.u.b. svensk version Woordenboek home Tekstvertaling Info Zweedse woordvormen Statistieken Forums Mobiel. Vertaal lopende Zweedse tekst naar Nederlands dus niet andersom. De vertaling is geen lopend Nederlands, maar het is makkelijker dan de woorden een voor een opzoeken.
Nieuws: Zinnen vertalen met gratis app Microsoft SeniorWeb.
U bent hier.: Zinnen vertalen met gratis app Microsoft. Zinnen vertalen met gratis app Microsoft. vrijdag 7 augustus 2015. Microsoft heeft de app Translator uitgebracht. De app luistert naar zinnen die de gebruiker uitspreekt en vertaalt die naar andere talen.
Snel online zinnen vertalen Zinnen Vertaler.
Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine Waarom zinnen vertalen op onze website Wij zijn een Nederlands initiatief om snel zinnen te kunnen vertalen. Onze gloednieuwe en geupdate vertaalmachine biedt jouw de allersnelste vertaalervaring op je computer, tablet of smartphon.
Siri vertalen: zo laat je Siri woorden en zinnen vertalen in iOS 11. airpods.
Zo kun je zinnen en woorden vertalen met Siri in iOS 11. Met Siri kun je eenvoudig iemand bellen, een berichtje sturen of het weerbericht opvragen, maar vanaf iOS 11 heb je ook de mogelijkheid om woorden en zinnen te laten vertalen.
Fryske Oersethelp eenvoudig vertalen van Fries naar Nederlands en omgekeerd.
Oersethelp helpt u snel en gratis een tekst te vertalen in of uit het Fries. Plak de tekst in het venster, kies voor vertalen van Nederlands naar Fries of Fries naar Nederlands en druk op de knop. Ogenblikkelijk verschijnt de gewenste vertaling.
Gratis online vertaling.
Hier heeft u de mogelijkheid om gehele zinnen te vertalen, synoniemen en antoniemen te verkrijgen en vanuit eigenlijk elke taal naar elke andere taal te vertalen. Babylon telt miljoenen gebruikers wereldwijd en het aantal tevreden klanten die haar vertaalsoftware gebruiken is hoog.
zin vertaling Nederlands Engels.
Maak de zin af. Complete the sentence. Deze zin is niet verkeerd. This sentence isn't' wrong. mediteren, nadenken, peinzen, zinnen ww. to think to oneself. I meditate meer vervoegingen van to meditate. bedenken, nadenken, overdenken, wikken, zinnen, zinnen op ww.
Scholieren.com.
VERTAALTOOL.NL.
U kunt maximaal 1500 tekens per keer vertalen. PROFESSIONELE VERTALING NODIG? Ga voor al uw professionele vertalingen naar VERTALEN.NL. Zij werken met een select team van beroepsvertalers, hebben meer dan 30 jaar ervaring en hanteren uitzonderlijk scherpe tarieven. Alle talen/ vakgebieden.
zinnen vertalen zinnen definitie in het Online Woordenboek.
Alle inhoud van deze website, met inbegrip van woordenboeken, thesauri, literatuur, geografie, en andere referentie-gegevens is alleen voor informatieve doeleinden. Deze informatie moet niet worden beschouwd als volledig, up-to-date, en is niet bedoeld om gebruikt te worden in plaats van een bezoek, raadpleging, of adviezen van juridische, medische, of een andere professioneel.
Filter, tijdschrift over vertalen Zinnen maken 36-41.
Hoe langer ze bezig is met het vertalen uit het Chinees, hoe moeilijker het haar valt, zeker wanneer het zulke talige gedichten betreft als die van de Taiwanese dichteres Hsia Yu. Marijnissen geeft een concreet voorbeeld: ze licht toe hoe haar vertaalkeuzes steeds weer veranderden onder invloed van haar evoluerende interpretatie van het gedicht zinnen maken.

Contacteer ons