vertaal website
Site in het Nederlands vertaald uit het Engels.
Home Woordenboeken Engels/Nederlands Vertaal site. Vertaal site van Engels naar Nederlands. Engels naar Nederlands: Meer gegevens. gebied; perceel; kavel; terrein; bouwterrein; vindplaats; site; website; locatie. site oord, lokaliteit, ruimte, zetel, plaats, locatie, plek, aanleiding, dorp, stad, stadje, woonplaats. Uitgebreide vertaling voor site Engels in het Nederlands.
Clubs Club-bericht: Vertaal deze pagina op iPad air 2 SeniorWeb.
Vertaal deze pagina op iPad air 2. Geplaatst op 25 september 2015 om 1555: door Freedom. Wanneer ik op mijn iPad in Google een website zoek kom je vaak een Engels talige site tegen, dan staat er ook bij VERTAAL DEZE PAGINA.
pagina Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: pagina DE pagina ES pagina FR. Vertalingen pagina NLEN. blad van een boek of tijdschrift page. lees verder op pagina drie read further on page 3. K Dictionaries Ltd. Bronnen: interglot; Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met pagina. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. pagina drie van de omslag. pagina in cache. pagina Laatste nieuws. pagina met twee kolommen. pagina twee van de omslag. pagina van halve hoogte. NLEN: verhogen van de waarde. NLEN: staat van dienst. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website.
TVcN Tolk en Vertaalcentrum Nederland TVcN.
Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Deze melding sluiten. Vragen of tolk reserveren? Bel: 088 255 52 22. Tolken voor TVcN. TVcN, hét Tolk en Vertaalcentrum van Nederland. Ik zoek een.: Tolk per telefoon. Tolk per telefoon Tolk per telefoon.
on site Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: on site DE on site ES on site FR. Vertalingen on site ENNL. on site bijv.naamw. ter plekke bijv.naamw. Voorbeeldzinnen met on site. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. on site assembling. on site laboratory. ENNL: on site. ENNL: shunt type flue system. ENNL: to shore up. ENNL: stag beetle. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website.
website Vertaling Duits-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: website EN website ES website FR. Vertalingen website DENL. website f; de webstek m. Bronnen: m; Wikipedia; Download IATE, European Union, 2017.
Website vertalen? 5 bespaartips Marketingmed.
En nee, Google Translate vertaalt nog steeds niet beter dan een goede vertaler. Een professionele vertaling blijft mensenwerk. De kosten van een websitevertaling kunnen daarom hoog oplopen. In dit artikel geef ik 5 tips hoe jij hoge kosten voorkomt bij het vertalen van je website of webshop.
Website vertalen in HTML en XML Context Talen.
De vertaling van uw website wordt uitgevoerd door een professionele vertaler met gedegen kennis van online marketing. Wij beschikken over taalprofs in bijna 50 talen. Zij vertalen naar hun moedertaal en maken gebruik van vertaalsoftware waardoor zij rechtstreeks in HTML kunnen werken.
Je website laten vertalen: 3 mogelijkheden Frankwatching.
Maar hoe vertaal je je website nou op een makkelijke en goede manier? De meeste mensen willen hun website wel vertaald hebben, maar hebben geen idee van hoe of wat. Door eigen ervaringen en veel onderzoek heb ik inmiddels veel ervaring op het gebied van websitevertalingen.
Website vertalen Native speakers Vertaalbureau Easy Translation.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vertalen van uw social media, nieuwsbrieven en advertenties. Ook denken we graag met u mee over zoekmachine optimalisatie, de implementatie van de vertaling in uw CMS, en hoe u de website vertaling het beste kunt inzetten.
Websites vertalen AVB Vertalingen.
Hij denkt graag met u mee over de beste manier om uw website te vertalen en samen met u te zorgen dat u aan veel meer mensen uw belangrijke boodschap kwijt kunt. En uw commerciële bereik enorm kunt vergroten. Natuurlijk verzorgen wij uitstekende vertalingen van uw content, maar we helpen u vooral met websitevertalingen die u ontzorgen. Dat is de toegevoegde waarde van AVB Vertalingen. Ik wil mijn webcontent laten vertalen. Wat moet ik doen? Mail naar Joël Sigling. Een wereld aan taaldiensten. U zoekt een specialist in een vreemde taal? Wij bieden professionele taaldiensten voor veeleisende klanten. Vaak dezelfde vertalingen? Met terminologiebeheer bespaart u tijd en kosten door vertaalkeuzes te registreren en te beheren. Welke boodschap u ook wilt overbrengen. Onze schrijvers en redacteuren zorgen voor een foutloos eindresultaat. Specialistische tolken voor elke talencombinatie en op ieder vakgebied staan tot uw beschikking. Meertalige DTP en vertaling van uw audio en videocontent. Het kan bij AVB. Vloeiend, correct en overtuigend. Onze native speakers raken de juiste toon in elke taal. AVB Vertalingen is één van de grootste en meest vooraanstaande leveranciers van vertaal, tolk en overige taaldiensten in Nederland.
Website vertalen SEO Meertalige content beheren.
U moet zorgen dat uw vertaalde website straks ook vindbaar is voor potentiële klanten; anders is het alsnog weggegooid geld. Het is een risico om de content van uw website te letterlijk te laten vertalen in het slechtste geval zelfs met Google Translate. Vertaal de content dus niet te letterlijk, maar schrijf het gericht op uw doelgroep in de taal van uw doelgroep/regio.

Contacteer ons