vertaal
Vertaalmachine.
Fryske Oersethelp eenvoudig vertalen van Fries naar Nederlands en omgekeerd.
Oersethelp helpt u snel en gratis een tekst te vertalen in of uit het Fries. Plak de tekst in het venster, kies voor vertalen van Nederlands naar Fries of Fries naar Nederlands en druk op de knop. Ogenblikkelijk verschijnt de gewenste vertaling.
Hoeveel kost een vertaling? Tarieven Vertaalbureau Perfect.
Eerst ontvang je een vrijblijvende offerte. Als deze bevestigd wordt ontvang je samen met de vertaling de factuur op basis van de bevestigde offerte. Bij grote vertalingen is een staffelkorting van toepassing. Gebruik de calculator om de totaalprijs voor de vertaling te berekenen.
Vertalen Vertalen en corrigeren Vertalen en corrigeren Rijksuniversiteit Groningen.
Tegen een speciaal tarief bieden we ook spoedvertalingen, zeer gespecialiseerde vertalingen en beëdigde vertalingen van bijvoorbeeld diploma's. De Vertaal en Correctiedienst is het gehele jaar bereikbaar, maar in de vakantieperiodes zijn de mogelijkheden beperkter. Bekijk onze voorwaarden. Vertalen van en naar het Duits, Engels, Frans en Nederlands.
Vertalen VERTALEN.NL.
Wij vertalen voor u teksten in vrijwel elke taal ongeacht omvang, formaat of vakgebied. 2341 BV Oegstgeest. 071 579 30 60. Websites en webshops vertalen. Lokalisatie van software. Voice-over in alle talen. VERTALEN.NL Fullservice vertaalbureau voor bedrijfsleven, industrie en overheid.
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op vertaal in het Van Dale Rijmwoordenboek.
Vertaal Nederlands naar het Haags.
Nog steeds kun je op DenHaag.com in het Haags lezen wat voor leuks er deze week weer te doen is in de stad! Speciale dank aan Den Haag Marketing en aan Robert-Jan Rueb Sjaak Bral voor de spellingscontrole en support op deze Haagse vertaling.
Vertalen in vrijwel alle talencombinaties de meeste ook beëdigd.
Doe een beroep op ons voor een vertaler of tolk. Uiteraard kunt u bij Aabévé Vertaalbureau ook terecht voor beëdigde vertalingen. Vertalen in vrijwel alle talencombinaties. Uw opdracht: vertaal Engels Nederlands, vertaal Nederlands Engels, vertaal Frans Nederlands, vertaal Nederlands Frans, vertaal Duits Nederlands, vertaal Nederlands Duits, enz.
Isatranslations.
Na bijna 10 jaar met veel passie en plezier vertalen, ontdekken, ontwikkelen en groeien, zijn we trots op de mooie basis en goede naam die we als vertaalbureau hebben opgebouwd in de regio. We zijn klaar voor een nieuwe stap, een nieuwe impuls en een nieuw gezicht.
Synoniemen van vertalen; ander woord voor vertalen synoniemen.net.
Vertalen is uit eene vreemde in de eigen taal iets overbrengen; vertolken kan, behalve voor vertalen, ook gebruikt worden voor het in eenvoudiger taal mededeelen wat dengene, wien men iets vertolkt, in het oorspronkelijke, al was dit ook zijne eigene taal, niet duidelijk was.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag.
Bij Urgent Vertalen kan je gerust de documenten neerleggen. De laatste vertaling van Nederlands naar Engels was zelfs binnen 24 uur klaar. De vertalingen waren naar alle tevredenheid m.b.t. prijs en snelheid. De vertalingen zijn correct en op tijd geleverd.

Contacteer ons