vertalen duits nederlands
DuitsNederlands woordenboek.
Linguee Nederlands-Duits woordenboek.
Als vertaling van" voorstellen. Zoek door een miljard vertalingen. ä ö ü ß ë ï é è ê ó ç á à â û. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands de Duits. de Duits nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels.
Vind vertalen duits in Boeken op Marktplaats.nl.
Vertalen en tolken Russisch Duits door professional. Professionele tolk-vertaler russisch en duits hogeschool maastricht nederlands moedertaal met meer dan 20 jaar ervaring voor al uw vertaalopdrachten niet-beëdigd, correctiewerkzaamheden en tolken op vergaderingen, lezingen, beurzen en begeleiding van patiënten. Vakgebieden: technisch, medisch.
Spreekwoorden Vertaling Duits en Nederlands vertaler-nederlands-duits-de.nl.
als de kat van huis is., dansen de muizen op tafel. iets/iemand op het oog hebben. dat is mij met de paplepel ingegoten. het doel van de exercitie is. het leven gaat niet altijd over rozen. Duits / Duitse vertaling.
Duits vertaalbureau Ervaren in-house native Duitse vertalers.
Nederlands Duits, Duits Nederlands, Engels Duits, Duits Engels, Duits Frans, en Frans Duits zijn verantwoordelijk voor het grootste deel van ons totaal aantal vertalingen. Naast een Duitse vertaling worden wij ook vaak gevraagd voor een Poolse of Italiaanse vertaling. Wij zijn naast een gecertificeerd Pools vertaalbureau ook een Italiaans vertaalbureau. Vertaalbureau Perfect Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 322 beoordelingen 322 1 10. Onze website is vertaald van het Nederlands naar het Duits en daarnaast hebben wij ook de algemene voorwaarden laten vertalen.
Obers: vertaling Duits Nederlands.
Uitgebreide vertaling voor Obers Duits in het Nederlands. Synoniemen voor Obers.: Creme; Rahm; Sahne; Schmand; Schmant. Cross Translation: From To Via. cream oily part of milk. Computer vertaling door derden.: Uitgebreide vertaling voor Obers Nederlands in het Duits. obers de zelfstandig naamwoord, mv.
Duitse vertalingen Vertaalbureau The Language Lab.
Oorsprong: Indo-Europees West-Germaans Opper, Middel en Nederduits Duits, Nederlands, Luxemburgs. Opmerkelijk: het Duits kent vele varianten zoals het Amerikaanse Texasdeutsch en het Riograndenser Hunsrückisch, een Braziliaanse variant. Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland, de belangrijkste Nederlandse brancheorganisatie voor vertaalbureaus.
Vertaling Duits Nederlands vertaalbureau Metamorfose. Facebook. Google. Linkedin. RSS. Twitter. YouTube.
Het aanvragen van een vertaling Duits Nederlands. Als u bij Metamorfose Vertalingen een offerte wilt aanvragen voor een vertaling Duits Nederlands, kunt u drie dingen doen. U kunt gebruik maken van het online offerteformulier op onze website, of ons uw document voor de vertaling Duits Nederlands toesturen als attachment bij een e-mail.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Duits-Nederlands woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Duits / Duits-Nederlands woordenboek. Duits Nederlands woordenboek online. Welkom op het woordenboek Duits Nederlands. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
duits Vertaling Nederlands-Duits.
NL: in het Duits vindt men dit nog DE: im Deutschen. NL: hoe is dit in het op zijn Duits DE: ook wie ist dies auf deutsch. NL: in het Duits vertalen DE: ins Deutsche übersetzen. NL: zij is een Duits e DE: eine Deutsche.
Duits Nederlands vertalen door erkend vertaalbureau 1 to 1 Translations.
Engels Nederlands vertalen. Engels Duits vertalen. Engels Frans vertalen. Engels Italiaans vertalen. Engels Spaans vertalen. Engels Russisch vertalen. Duits Nederlands vertalen. Duits Engels vertalen. Duits Frans vertalen. Duits Italiaans vertalen. Duits Spaans vertalen. Duits Russisch vertalen. Frans Nederlands vertalen. Frans Duits vertalen.

Contacteer ons