vertalen nederlands duits
Zinnen vertalen naar het Engels Spaans Turks Duits Portugees Frans Pools en meer Vertalen.nu.
Vertaal zinnen van en naar het engels spaans duits frans italiaans en meer.
Vertaalmachine.
Op deze pagina kun je de online vertaalmachine handig voor stukken tekst voor je huiswerk gebruiken. Keuze uit vele talen.
Vertaling Nederlands Duits Vertaalbureau Metamorfose. Facebook. Google. Linkedin. RSS. Twitter. YouTube.
Wij bieden tal van vertaal en redactiediensten voor organisaties en het bedrijfsleven in zeer uiteenlopende talencombinaties en zijn u graag van dienst bij het verzorgen van uw vertaling Nederlands Duits. Kwaliteitsgarantie van de vertaling Nederlands Duits van uw documentatie. Voor een vertaling Nederlands Duits en andere combinaties kunt u bij tal van aanbieders terecht. Metamorfose Vertalingen biedt echter de zekerheid dat uw vertaling het kwaliteitsniveau heeft dat u van een professioneel bureau verwacht. Wij werken daartoe volgens een aantal duidelijke principes. Wij beschikken intern over de expertise om te bepalen of vertalers voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onze klanten. Voor uw vertaling Nederlands Duits schakelen wij uitsluitend native speakers van het Duits in die jarenlange ervaring hebben als professioneel vertaler.
Vertaal Nederlands Engels Duits Frans Spaans en Zweeds.
Het interglot Vertaal Woordenboek vindt Nederlandse Engelse Duitse Franse Spaanse en Zweedse vertalingen.
Wat kost een vertaling Nederlands-Duits/ Nederlands-Engels e.a. talen Vertaalbureau Tarieven.
de kwaliteitsvertaling een vertaling die niet als vertaling wordt herkend. Puur een kwestie van vertrouwen! Het is doorgaans uw buitenlandse klant die de kwaliteit van de vertaling het beste kan beoordelen. Vertaalbureau Eurotaal vertaling tarieven/Start. Klik op een taal! In het tarievenscherm van elke taal vindt u de bijbehorende kennismakingskorting een tip voor de snelle word count alsook onze tarieven voor beëdigde spoedvertalingen.
AgroLingua Vertaling Nederlands-Duits.
Vertalen betekent voor AgroLingua het omzetten van een tekst in een andere taal waarbij de inhoud en stijl van de boodschap gewaarborgd blijven. Iedere tekst heeft een eigen stijl en kleur waarmee een speciale boodschap wordt overgebracht. Op verzoek kan een tekst vrij vertaald worden bijvoorbeeld uiterst creatief met versterkt positief marketingeffect of puur informatief. AgroLingua vertaalt vanuit het moedertaalprincipe doeltaal is moedertaal. Deze zogenaamde native speakers met agrarische roots opleiding en ervaring zijn als geen ander in staat de vertaling met het juiste taalgevoel te kleuren.
VERTAALTOOL.NL.
Typ of plak hier uw tekst. U kunt maximaal 1500 tekens per keer vertalen. Ga voor al uw professionele vertalingen naar VERTALEN.NL. Zij werken met een select team van beroepsvertalers hebben meer dan 30 jaar ervaring en hanteren uitzonderlijk scherpe tarieven. Dankzij het mondiale netwerk is VERTALEN.NL lokaal present in elke taal en cultuur met gespecialiseerde professionals die hun vakgebied beheersen. Neem contact met ons op Ondertiteling Voice-over.
übersetzen vertaling Nederlands Duits vertaling voor übersetzen.
Woxikon / Woordenboek / Nederlands Duits / übersetzen. NL DE Nederlands Duits vertalingen voor übersetzen. Zoek woord übersetzen heeft 7 resultaten. Ga naar Duits Nederlands. DE Duits NL Nederlands. übersetzen to change text from one language to another. vertalen n to change text from one language to another. übersetzen to change text from one language to another. overzetten to change text from one language to another.
Vertalen Nederlands Duits? Pienter spreekt de juiste taal.
Wil jij jouw website laten vertalen van Nederlands naar Duits? En ben je nieuwsgierig wat wij daarin voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder. Vertalen van Nederlands naar Duits. Bij het vertalen van een website naar het Duits wordt er vaak geen rekening gehouden met de taal en cultuur van de Duitse websitebezoeker. Een verkeerde zinsopbouw letterlijke vertalingen en verkeerde naamvallen komen opvallend vaak voor. Dit wekt natuurlijk geen vertrouwen bij de Duitse websitebezoeker! Het is daarom belangrijk dat de teksten op jouw website correct vertaald worden. Vergis je niet hier komt nogal wat bij kijken. Zo zijn Nederlandse verkoopacties als opop zijn niet eenvoudigweg te vertalen naar een letterlijke Duitse vertaling. In plaats hiervan gebruiken de Duitsers woorden als Ausverkauf of Schlussverkauf.
Duits vertaalbureau Ervaren in-house native Duitse vertalers.
Toen de vraag naar overige talen toenam zijn wij Vertaalbureau Perfect geworden. Nederlands Duits Duits Nederlands Engels Duits Duits Engels Duits Frans en Frans Duits zijn verantwoordelijk voor het grootste deel van ons totaal aantal vertalingen. Naast een Duitse vertaling worden wij ook vaak gevraagd voor een Poolse of Italiaanse vertaling. Wij zijn naast een gecertificeerd Pools vertaalbureau ook een Italiaans vertaalbureau. Vertaalbureau Perfect Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 317 beoordelingen 317 1 10. Onze website is vertaald van het Nederlands naar het Duits en daarnaast hebben wij ook de algemene voorwaarden laten vertalen. De leesbaarheid is perfect gebleven!
Zinnen in het Duits vertaald uit het Nederlands.
Vertaal zinnen van Nederlands naar Duits. Nederlands naar Duits Meer gegevens. sinnen planen einen Plan entwerfen nachdenken nachsinnen über sich ausdenken. Ausdruck Sprichwort Formulierung Bezeichnung Redensart Redewendung Sinn Bedeutung Satz Wert Tragweite Interesse Fascinierung Appetit Geilheit Lust haben etwas zu essen. zinnen erwägen nachdenken nachsinnen gefallen reflektieren rückstrahlen bedenken sich überlegen träumen schwärmen wähnen. zin Sinn Grund Satz Absicht Plan Ziel Zweck Lust Wunsch Phrase Redensart Freude Genuß Vergnügen Wohlgefallen Äußerung Ausspruch Bedeutung Bezeichnung Meinung Verstand Begehr Glückwünsch Streben Bestrebung Trachten Bewerbung Wille.
Spreekwoorden Vertaling Duits en Nederlands vertaler-nederlands-duits-de.nl.
Geef een seintje via de chat of per e-mail indien het door. u gezochte spreekwoord/gezegde er nog niet tussen staat. Nederlands / Nederlandse vertaling. uit de lucht komen vallen. de spijker op de kop slaan. van de hak op de tak springen. in de wolken zijn. geen knip voor zijn neus waard zijn. er geen kaas van gegeten hebben. Honger is de beste kok. Dat is oud lood om oud ijzer. de handen uit de mouwen steken. dat is oude koek. ergens de buik vol van hebben. de aap komt uit de mouw. In het land der blinden is eenoog koning. dat is geen zuivere koffie.

Contacteer ons