duitse vertaling
Duitse factuur vertaling. Duitse factuur vertaling Factuur.tips.
Factuur naar Duits vertalen. Jouw factuur naar het Duits vertalen? Onderstaand op alfabetische volgorde een vertaling van de meest gebruikte woorden en uitdrukkingen die op een factuur kunnen voorkomen. Vertaling van factuur. De Duitse vertaling van factuur rechnung. Vertaling: Nederlands Duits.
Duitse vertaling van Humane Endpoints website gelanceerd Universiteit Utrecht.
In de media. UU.nl / Nieuws / Duitse vertaling van Humane Endpoints website gelanceerd. 10 juni 2016. Duitse vertaling van Humane Endpoints website gelanceerd. Het 3Rs-Centre Utrecht Life Sciences heeft vandaag de Duitse vertaling van de Humane Endpoints website gelanceerd.
agenda Duitse vertaling van Voskuils Het Bureau Letterenfonds.
Op 22 juni 2016 wordt er een literaire avond georganiseerd in het Literaturhaus Hamburg over Das Büro, de Duitse vertaling van de beroemde zevendelige romancyclus van Voskuil die de menselijke handelingen op en rondom een wetenschappelijk instituut tussen de jaren 1957 en 1987 tot onderwerp heeft.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
De vertaling van tot en van in het Duits Slimmer leren met Snapput.
Welke vertaling gebruikt je bijvoorbeeld voor het woord maar? Bij de vergrotende en overtreffende trap zijn een paar uitzonderingen, bijvoorbeeld: niet alle woorden krijgen een umlaut bij de twee laatste treden. Welke uitzonderingen zijn er? Hoe zeg je in het Duits dat Berlijn net zon mooie stad is als Amsterdam? In deze video leer je de regels voor de stellende trap. In Duitse teksten staan veel signaalwoorden: woorden die relaties tussen zinnen aangeven.
Online Nederlands Duits vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Nederlands Duits vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Duits Nederlands vertaler online Duits Nederlands vertaling. Nederlands Duits Vertaling Nederlands Duits Woordenboek Vertalen Nederlands naar Duits Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Ons Erfdeel. Jaargang 30 dbnl.
Wie de geschiedenis van de Nederlandstalige literatuur in Duitse vertaling bekijkt, merkt dat het feit, of een boek al dan niet vertaald wordt, vooral afhankelijk is vaij de situatie op de Duitse boekenmarkt. Het literaire niveau van onze literatuur was zelden het motief voor een Duitse vertaling.
Welzijn op het werk en Codex Duitse vertaling ADMB.
Op onze website zijn vanaf nu Duitse vertalingen van de Wet Welzijn en van koninklijke besluiten uit de Codex beschikbaar. De vertalingen werden gemaakt door de Centrale dienst voor Duitse vertaling van de FOD Binnenlandse Zaken, belast met de Duitse vertaling van de wetten.
Uitdaging in het Duits vertaald uit het Nederlands.
Home Woordenboeken Nederlands/Duits Vertaal uitdaging. Vertaal uitdaging van Nederlands naar Duits. Nederlands naar Duits: Meer gegevens. uitdaging Herausforderung, Mutprobe. Uitgebreide vertaling voor uitdaging Nederlands in het Duits. uitdaging de v zelfstandig naamwoord. Herausforderung die zelfstandig naamwoord. Vertaal Matrix voor uitdaging.:
Stromae Ta Fête Duitse vertaling.
Ta Fête Duitse vertaling. Il est l'heure, fini l'heure' de danser. Danse, t'inquiète' pas tu vas danser. Balance-toi, mais tu vas te faire balancer. Défonce-toi, mais tu vas te faire défoncer. Tu aimerais faire ta fête. Ta mère veut te la faire aussi, ta fête.
Duitse Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van Duitse" in Engels. Bekijk ook: het duitse voorzitterschap. Zoek Duitse in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen.
Duits-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
Je kunt ook vragen posten op ons Duits-Nederlands forum. Andere bab.la gebruikers zijn altijd bereid om je te helpen als je vragen hebt over een vertaling, Nederlandse grammatica of andere onderwerpen gerelateerd aan de Nederlandse taal. Laten we contact houden.

Contacteer ons