goede vertaalsite
Top 3 beste vertaal-apps 2014 Vertaalbureau Perfect Blog.
Dit zegt echter nog niets over de kwaliteit van de vertaling. De kwaliteit van een vertaling wordt belangrijker als de vertaling bijvoorbeeld gepubliceerd gaat worden in een of andere vorm. De vertaling heeft dus niet meer het doel om twee personen te laten communiceren met elkaar, maar om bijvoorbeeld een merk of bedrijf te laten communiceren met een grote groep ontvangers.
vertaalmachine vertalen spaans-nederlands Numix.
das wel een handige site voor woortjes maar vergeet niet om de werkwoorden in de goede vorm te zetten. dit is een goede site voor zinnetjes om te zetten in andere talen. maar eerst moet je het wel omzetten in het engels en dan pas in die taal.
Frans vertalen met een vertaalmachine Formilangue.
Als vertaler Frans heb ik er ook veel meer werk aan om zon tekst te veranderen dan wanneer ik een vertaling Frans Nederlands maak. Of het zou zo moeten zijn dat je een goede vertaalsite gebruikt. Mijn favoriete vertaalmachine. Wat kan een vertaalmachine niet? Hele teksten vertalen.
Hardware.Info Nederland.
het gebruik, beheer en gericht kunnen tonen van advertenties en het vaststellen van de goede werking hiervan. Voor een aantal van bovenstaande punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen via Hardware.Info en internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij embedded video's' van YouTube op Hardware.Info.
Vertalen Frans Gratis Online Vertalen.
Maak je dus regelmatig vertalingen, of wil je even snel een woordje opzoeken en vertalen naar een andere taal? Sla dan onze website op in je favorieten, en je zult in de toekomst altijd een goede vertaalpartner bij de hand hebben!
Vertaling van Nederlands naar Engels Online! Vertalen Vertaling van Nederlands naar Engels Online!
Super handigik, moest een boekbespreking houden in het Engels en de leraar zei dat ik goede grammatica had gebruikt.ik heb de zinnen gewoon in het NL hier in getypt en kreeg de goede woord volgorde ook weer terug super handig!
SPAANS LEREN Online vertaler.
Bing online vertaler. Met de Microsoft/Bing Vertaalmachine kunt u woorden, teksten en websites vertalen naar meer dan 20 talen, dus ook goed bruikbaar voor online vertalingen Nederlands Spaans en andersom. Meer info: www.microsofttranslator.com. Ook een goede online vertaler is die van Politraductor.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
goede Vertaling Nederlands-Spaans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: goede DE goede EN goede FR. Vertalingen goede NLES. We hebben geen vertalingen voor goede in Nederlands Spaans.
Vertaalmachine.
Google Translate nu ook voor vertaling Engels Nederlands Gratis Software.
Maar als je zelf een redelijke algemene kennis hebt van de engelse taal kom je daar wel uit. Geen aanrader om klakkeloos te gebruiken. ikke niet gecontroleerd 25 nov 2008 1646.: dit is een redelijk goede vertaalsite maar ik snap niet helemaal dat iedereen zo hysterisch doet.
Goed in het Duits vertaald uit het Nederlands.
akkoord; correct; foutloos; gaaf; hoogwaardig; ideaal; in orde; keurig; loepzuiver; mee eens; mieters; netjes; onaangetast; onberispelijk; onbesproken; opgeruimd; ordelijk; patent; perfect; prima; puntgaaf; schitterend; schoon; tof; uitmuntend; uitstekend; van goede kwaliteit; volmaakt; voortreffelijk. Verwante woorden van goed.: goedheid, goeden, goeds, goedje, goede.

Contacteer ons