nederlands naar duits vertalen
Zinnen vertalen naar het Engels Spaans Turks Duits Portugees Frans Pools en meer Vertalen.nu.
Vertaal zinnen van en naar het engels spaans duits frans italiaans en meer.
übersetzen vertaling Nederlands Duits vertaling voor übersetzen.
NL DE Nederlands Duits vertalingen voor übersetzen. Zoek woord übersetzen heeft 7 resultaten. Ga naar Duits Nederlands. DE Duits NL Nederlands. übersetzen to change text from one language to another. vertalen n to change text from one language to another. übersetzen to change text from one language to another. overzetten to change text from one language to another.
Vertaal Nederlands Engels Duits Frans Spaans en Zweeds.
Het interglot Vertaal Woordenboek vindt Nederlandse Engelse Duitse Franse Spaanse en Zweedse vertalingen.
Linguata Nijmegen vertaalbureau vertaler-nederlands-duits-de.nl.
Een poort en een brug voor Nederlandse/Vlaamse bedrijven naar Duitsland. Daarnaast richt Linguata zich vooral op website-vertalingen Nederlands Duits Engels Duits en Duits Nederlands. vertalingen van het Nederlands naar het Duits /Engels naar het Duits veel expertise professionele uitrusting grote woordenschat en ervaring in huis door het gevarieerde werk en uiteenlopende opdrachtgevers en is in de drie jaar tijd van zijn bestaan al sterk gegroeid. De vertalingen Nederlands Duits Engels Duits worden in eerste instantie door een in Nederland HBO en Duitsland universiteit hoog opgeleide native speaker Duits verzorgd. Een native speaker Duits die eveneens 8 jaar lang blootgesteld was aan alle nuances van de Nederlandse taal en cultuur.
Duits vertaalbureau Ervaren in-house native Duitse vertalers.
Een aansprekende Duitse vertaling heeft veel bereik. Alleen een tekst laten vertalen is vaak niet voldoende om een Duitser aan te spreken. Uit onze ervaring blijkt dat bij het vertalen naar het Duits rekening moet worden houden met Duitse kwaliteitseisen en de culturele verschillen. Omdat je organisatie waarschijnlijk minder bekend is in Duitsland zijn correcte en aansprekende teksten des te belangrijker om je naamsbekendheid positief te beïnvloeden. Met ongeveer 105 miljoen moedertaalsprekers is dit een grote kans. Op zakelijk gebied heeft Duitsland dus een groot potentieel mits je boodschap op een voor een Duitser correcte manier wordt gebracht. Onze projectmanagers en in-house vertalers denken graag met je mee om dit potentieel aan te boren. Duits vertalen als vertaalbureau Duits.
VERTAALTOOL.NL.
Typ of plak hier uw tekst. U kunt maximaal 1500 tekens per keer vertalen. Ga voor al uw professionele vertalingen naar VERTALEN.NL. Zij werken met een select team van beroepsvertalers hebben meer dan 30 jaar ervaring en hanteren uitzonderlijk scherpe tarieven. Dankzij het mondiale netwerk is VERTALEN.NL lokaal present in elke taal en cultuur met gespecialiseerde professionals die hun vakgebied beheersen. Neem contact met ons op Ondertiteling Voice-over.
Woordenboek Nederlands Duits online.
Leren Taal Duits Woordenboek Nederlands Duits. Zoek je een gratis woordenboek Nederlands Duits? Hier vind je enkele online woordenboeken met een korte bespreking. Tientallen oefeningen om Duitse woorden te leren. Download woorden Nederlands Duits. Een eenvoudig woordenboekprogramma inclusief woordenlijst met ruim 14.000 woorden. Je kunt eigen woorden toevoegen een lijst te leren woorden maken en jezelf met het programma overhoren. Europese Terminologie IATE Engels. Een terminologiedatabank en vertaalwoordenboek van en naar de europese talen. Het is vooral sterk in het technisch jargon met betrekking tot EU-politiek landbouw telecommunicatie transport wetgeving financiën. Je kunt bijvoorbeeld de vertaling van mestoverschot opzoeken. Travlang Nederlands Duits Engels.
Vertalen Duits Nederlands Gratis Online Vertaalmachine.
Uiteraard is het ook mogelijk om woorden en zinnen te vertalen van het Nederlands naar het Duits. Daarnaast heb je als bezoeker de mogelijkheid om naast woorden en kleinere stukken tekst volledige zinnen of paginas te Vertalen Duits Nederlands. Op die manier kun je eenvoudig veel tekst in relatief weinig tijd vertalen. Ook kun je er daarna vanuit gaan dat je een correcte vertaling van jouw woorden of zinnen ontvangt. Vertalen Duits Nederlands Gratis. Een andere leuke bijkomstigheid is dat je gratis en onbeperkt gebruikt kunt maken van onze website.
Vertaalmachine.
Op deze pagina kun je de online vertaalmachine handig voor stukken tekst voor je huiswerk gebruiken. Keuze uit vele talen.
Duits vertaalbureau Professionele vertalingen Nederlands Duits.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Duits vertaalbureau BTS Rotterdam. Als Duits vertaalbureau is BTS Rotterdam specialist op het gebied van professionele vertalingen Nederlands Duits en Duits Nederlands. Bij vertaalbureau BTS wordt uw tekst vertaald door één van onze Duitse vertalers en gecontroleerd door een professionele Duitse reviewer. Bij Duits vertaalbureau BTS zijn zowel de vertaler als reviewer Duitse native speakers. Duits vertaalbureau BTS biedt tevens Duitse tolken en Duitse beëdigd vertalers. Vertaalbureau Duits van hoge kwaliteit. Vertaalbureau BTS beschikt over een ISO 9001 en ISO 17100-certificering wat betekent dat wij voldoen aan de internationale normen voor vertaaldiensten en kwaliteitsmanagementsystemen. Duits vertaalbureau BTS hanteert daarnaast scherpe tarieven en zeer snelle levertijden.
Vertaling Nederlands Duits Vertaalbureau Metamorfose. Facebook. Google. Linkedin. RSS. Twitter. YouTube.
Vertaling Nederlands Duits Vertaalbureau Metamorfose Vertalingen. U bent op zoek naar een vertaling Nederlands Duits van uw documenten? Dan zijn we blij u te mogen verwelkomen op de website van Metamorfose Vertalingen. Wij bieden tal van vertaal en redactiediensten voor organisaties en het bedrijfsleven in zeer uiteenlopende talencombinaties en zijn u graag van dienst bij het verzorgen van uw vertaling Nederlands Duits. Kwaliteitsgarantie van de vertaling Nederlands Duits van uw documentatie. Voor een vertaling Nederlands Duits en andere combinaties kunt u bij tal van aanbieders terecht. Metamorfose Vertalingen biedt echter de zekerheid dat uw vertaling het kwaliteitsniveau heeft dat u van een professioneel bureau verwacht.
Beëdigde vertalingen Duits / Nederlands Albers Vertalingen.
WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN DE TAALCOMBINATIE DUITS EN NEDERLANDS. Standaardvertalingen beëdigde vertalingen tekstcorrectie tekstrevisie proofreading tekstadvies en meer. ZORGVULDIG SAMENGESTELDE TRAININGEN EN CURSUSSEN VOOR VERTALERS. Voor vertalers bieden wij scholing en taaltrainingen aan maar ook permanente educatie voor tolken en vertalers. Neem dan contact met ons op. Heeft u vragen over onze vertalingen workshops of diensvertlening? Aarzel niet om met ons in contact te komen. Welkom bij Albers Vertalingen. Albers Vertalingen ging in 1997 van start en is gespecialiseerd in de taalcombinatie Duits en Nederlands.

Contacteer ons