vertaal site
Vertaal site Scholieren.com forum.
Op dit moment ben ik al bezig op een site. www.worldlingo.com dat is ook een handig site voor vertaling. Niet perfect maar redelijk om een tekst te begrijpen. Maar ik ga tog kijken naar die site die jij hebt gegeven. Zoek meer berichten van Intikam. Kijk ook eens hier. Er staat daar een hele opsomming onder vertalen van vertaalsites. Ik ga links want ik moet rechts. En we gaan nog niet naar huis.
Hardware.Info Nederland.
Hardware.Info gebruikt cookies JavaScript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden. het optimaliseren van de website. de integratie van social media. het verzamelen en analyseren van statistieken. het gebruik beheer en gericht kunnen tonen van advertenties en het vaststellen van de goede werking hiervan. Voor een aantal van bovenstaande punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen via Hardware.Info en internetgedrag volgen zoals bijvoorbeeld het geval is bij embedded video's van YouTube op Hardware.Info. Ja ik geef toestemming.
Fryske Oersethelp eenvoudig vertalen van Fries naar Nederlands en omgekeerd.
Translate Dutch English German French Spanish and Swedish Words with the Interglot Translation Dictionary.
The Interglot Translation Dictionary can be used to search for Dutch English German French Spanish and Swedish translations.
Gratis online vertaling.
Vertaling door Babylon is een gratis online versie van Babylons vertaalsoftware. Vertaal source-language SPAANS Frans Duits Chinees Japans en meer dan 75 talen met behulp van onze online vertaler
Vertaal Nederlands Engels Duits Frans Spaans en Zweeds.
Het interglot Vertaal Woordenboek vindt Nederlandse Engelse Duitse Franse Spaanse en Zweedse vertalingen.
Het vertalen van een webpagina Internetbegeleiding.
VERTAALTOOL.NL.
Typ of plak hier uw tekst. U kunt maximaal 1500 tekens per keer vertalen. Ga voor al uw professionele vertalingen naar VERTALEN.NL. Zij werken met een select team van beroepsvertalers hebben meer dan 30 jaar ervaring en hanteren uitzonderlijk scherpe tarieven. Dankzij het mondiale netwerk is VERTALEN.NL lokaal present in elke taal en cultuur met gespecialiseerde professionals die hun vakgebied beheersen. Neem contact met ons op Ondertiteling Voice-over.
ONLINE VERTALEN De Nationale MediaSite.
ONLINE VERTALEN.
AllesOverFilm Forum.
Bekijk dan even de FAQ. Voordat je berichten kunt plaatsen moet je je aanmelden. Goede vertaal site gevonden. Discussie Goede vertaal site gevonden. M Balje zei 19-09-2002 2345. Goede vertaal site gevonden. Ik heb een goede vertaal site gevonden. Bij Source Language moet je de taal selecteren van de ingetypte tekst in bovenstaande balk. Bij Target Language moet je de taal selecteren naar welke taal hij moet vertalen. Druk daarna op Machine Translate. Daarna verschijnt er een nieuwe balk waar in de vertaling komt te staan. starbuck zei 20-09-2002 1006. agradecido pora a ponta. 1620 nights in Rodanthe. foto's van collectie al mijn films bij imdb dvdprofiler. Steven Maas zei 20-09-2002 1022. Oorspronkelijk gepost door starbuck. agradecido pora a ponta.
site survey Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
ë ï é è ö ê ü ó ç á à â û. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands gb Engels. gb Engels nl Nederlands. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands fr Frans. nl Nederlands es Spaans. nl Nederlands pt Portugees. nl Nederlands it Italiaans. nl Nederlands pl Pools. nl Nederlands se Zweeds. nl Nederlands dk Deens. nl Nederlands fi Fins. nl Nederlands gr Grieks. nl Nederlands cz Tsjechisch. nl Nederlands ro Roemeens. nl Nederlands hu Hongaars. nl Nederlands sk Slowaaks. nl Nederlands bg Bulgaars.
vertaal-site!
Klik op het logo om de site te openen. Klik op het logo om de site te openen. Klik op het logo om de site te openen. Klik op het logo om de site te openen. Klik op het logo om de site te openen. Klik op het logo om de site te openen. Klik op het logo om de site te openen.

Contacteer ons