vertalen nederlands spaans zinnen
zin vertaling Nederlands Spaans.
Deze zin slaat nergens op. Esta frase no tiene sentido. In zekere zin is dat wat hij zegt waar. En cierto sentido lo que él dice es verdad. begeerte v zucht v lust verlangen wens zin m zn. Ik heb maar een wens. Solo tengo un deseo. Zijn wens werd uiteindelijk vervuld. Su deseo finalmente se cumplió. behagen o genoegen welbehagen welgevallen zin m zn. wil zin m zn.
Gratis online vertaler ElaN Languages.
Het resultaat is een automatische vertaling met soms grappige resultaten tot gevolg. Voor een 100 % sluitende vertaling kunt u uiteraard bij ElaN Languages terecht.
Vertalen Spaans Nederlands Gratis Online Vertalen.
Of ben je bezig met een studie Spaans? Op Vertalen Spaans Nederlands kun je eenvoudig en snel al jouw tekst of zinnen vertalen van het Spaans naar het Nederlands. Ook is het mogelijk om woorden en zinnen te vertalen van het Nederlands naar het Spaans. Hiervoor maak je gebruik van de handige vertaalmodule op het midden van deze pagina. Wil je naast het vertalen van woorden of teksten van het Spaans naar het Nederlands ook graag teksten of woorden vertalen naar andere talen? Uiteraard is dat ook mogelijk op deze website. Kies in de vertaalmodule de gewenste taal en voer het woord of de zinnen in die je wilt vertalen.
Spaans vertalen? Vertaalcomputer Spaans.
Een doorbraak in de technologie tekstvertaling. De geavanceerde ingebouwde database met woorden en zinnen geeft directe en nauwkeurige vertalingen. Met deze vertaalcomputer kunt u. Nederlands vertalen Thais vertalen Frans vertalen Engels vertalen Spaans vertalen Duits vertalen Russisch vertalen Chinees vertalen Noors vertalen Zweeds vertalen Khmer en Deens vertalen. De M-813 vertaalcomputer bevat een zeer uitgebreide database met 6.000.000 woorden ca. 500.000 woorden per taal. Type woorden of zinnen in en u krijgt direct een begrijpbare vertaling op het scherm. Alles wordt uitgesproken met een menselijke stem native speaker. Geen internet is nodig dus overal en altijd te gebruiken. Comet Trano M-84 Sprekende vertaalcomputer 12 Talen. Spaans vertalen Vertaalcomputer Spaans Nederlands meer talen.
Vertaal Gratis Taal Vertaler en Woordenboek in de App Store.
Hindi niet in HK. Om onze updates en om de huidige status van onze service op de voet te volgen kunt u een fan worden op onze Facebook-pagina op http//www.facebook.com/myLanguage. myLanguage website Vertaal Gratis Taal Vertaler en Woordenboek Ondersteuning.
Vertalen Zinnen Vertaler.
De website is geupdate! Vertalen gaat als volgt U klikt eerst in het rood omrande vierkant. Daar typt u de tekst die u wilt vertalen. De vertaling staat standaard op Nederlands naar Engels ingesteld.
zinnen Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Sluit u aan bij Reverso het is gratis en gemakkelijk! Vertaling van zinnen in Frans. Download onze app gratis. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Uit de opzoeking uitsluiten. Bekijk ook buiten zinnen. Watergate was twee zinnen over een inbraak. Watergate c'était deux phrases à propos d'un cambriolage. Ik vond dit en andere zinnen in Mr. Je l'ai trouvé avec d'autres phrases et expressions. dans le livre de M. Ik wacht tot je weer bij zinnen bent. Nous en reparlerons quand tu seras revenu à la raison.
Vertalen van woorden zinnen vertalen De vertaalsite!
Met deze handige tool vertaal je snel alle woorden in de volgende talen en andersom Vertalen Nederlands Engels Nederlands Frans Nederlands Duits Nederlands Spaans Nederlands Italiaans Nederlands Portugees Nederlands Zweeds. Hoe moet ik woorden en zinnen vertalen? Onze vertalen werkt erg gemakkelijk. Het maakt dus niet uit of je iets vanaf een boek of vanaf een website wilt vertalen het is allemaal mogelijk. Allereerst kies je de taal waarin je iets vertaald wilt hebben en de taal waarvan je de taal wilt vertalen. Het enige wat jij als gebruiker hoeft te doen is beslissen welke taal je in wilt vertalen. Op het internet zijn er tegenwoordig veel verschillende online vertalingsprogrammas beschikbaar.
Gratis online vertaling.
Deze website biedt u een all-in-one vertaling zelfs als u geen gebruik maakt van Babylons gepatenteerde één-klik vertaalsoftware. Hier heeft u de mogelijkheid om gehele zinnen te vertalen synoniemen en antoniemen te verkrijgen en vanuit eigenlijk elke taal naar elke andere taal te vertalen. Babylon telt miljoenen gebruikers wereldwijd en het aantal tevreden klanten die haar vertaalsoftware gebruiken is hoog.
Spaanse taal zinnen in het spaans.
Leuke filmpjes over het Spaans. Handige Spaanse zinnen met vertaling. Een praatje maken in het Spaans kennismaken over het weer. Spaans op vakantie onderweg in het hotel in het restaurant in het vliegtuig op de camping. Spaanse zinnen over liefde en gevoel liefde vriendschap blij gelukkig boos. Spaanse zinnen over gezondheid ziek gezond pijn koorts. Spaanse zinnen tijd en datum hoe laat is het welke datum. Spaanse zinnen voor in de winkel hoeveel kost het heeft u ook. Spaans in Spanje en Latijns-amerika.
Handige woorden en zinnen Palabras y frases Talennet Spaans.
El futuro de los niños es siempre hoy. De toekomst van de kinderen is altijd vandaag. Morgen zal te laat zijn.
taal vertalen google translate vertalen frans nederlands zinnen.
seo haarlem vertalen nederlands duits vertaling zinnen. Met deze handige tool vertaal je snel alle woorden in de volgende talen en andersom Vertalen Nederlands Engels Nederlands Frans Nederlands Duits Nederlands Spaans Nederlands Italiaans Nederlands Portugees Nederlands Zweeds. Hoe moet ik woorden en zinnen vertalen? Onze vertalen werkt erg gemakkelijk. Vertalen VERTAAL JOUW TEKST HIER! Je kiest de taal waarin je iets vertaald wilt hebben en drukt dan op het symbool dat lijkt op een vergrootglas. Met deze vertaling hoef je niet eens te weten wat de originele taal is je hoeft dus niet te weten of het Thai of Koreaans is. Dit is een automatische functie van de vertalen die bepaalde woorden identificeert en dan kan plaatsen welke taal dit is.

Contacteer ons